Ett modernt apotek betjänar i Korsholm

Kontakta oss
Apotek ikon

Korsholms Apotek betjänar sina kunder i Smedsby i Korsholm.


Vårt apotek är ett modernt apotek i centrum av Smedsby, i samma byggnad som K-Supermarket Piffi. Apoteket är lätt att ta sig till tack vare den stora parkeringsplatsen och det centrala läget.


Vårt apotek har varit verksamt som ett självständigt apotek sedan oktober 1987. Vi har varit verksamma på vår nuvarande plats sedan oktober 2012.

Aktuellt

Det nya numret av För Din Hälsa!-tidningen har publicerats.

Välkommen att hämta det nya numret från oss.

 

 

 

Avvikande öppethållningstider:

 

Sommarlördagar 29.6-31.8  kl. 9-14

Guide för receptkunder: Användning av kölappsapparaten på Korsholms Apotek

Sakkunnig personal till din tjänst

Förutom apotekaren har vi en provisor, farmaceuter, farmanom och teknisk personal. Vi vill erbjuda dig en vänlig, sakkunnig och smidig apoteksupplevelse. Vår personal hjälper dig gärna med alla frågor du har om våra produkter och tjänster.

 

På vårt apotek hittar du receptfria, egenvårds- och receptbelagda läkemedel. Vi erbjuder ett brett sortiment av receptfria läkemedel, vitaminer, sårvårdsprodukter, veterinärprodukter och kosmetika. Alla läkemedel och egenvårdsprodukter är inte lämpliga att användas samtidigt, så fråga våra farmaceuter om råd när du köper egenvårdsprodukter.

 


Vårt apotek hjälper dig gärna om du har frågor om dina läkemedel – du kan alltid komma till apoteket för att få råd. Vi finns här för att hjälpa dig!

Vilken typ av apotekstjänster behöver du?

Vi erbjuder dig mångsidiga och högklassiga tjänster. Vårt apoteks specialiserade astma- och diabetesspecialister hjälper dig till exempel med inhalationsteknik. Vårt apotek erbjuder också en avgiftsbelagd maskinell doseringstjänst, där du får dina läkemedel i färdigförpackade påsar med två veckors intervaller.

 


Vi fungerar också som ett undervisningsapotek och välkomnar gärna apoteksstudenter att slutföra sin utbildning på vårt apotek.

Läs mer här

Öppettider

Måndag - Fredag 09:00 AM - 07:00 PM

Lördag 09:00 AM - 02:00 PM

Dra nytta av Korsholms Apoteks högkvalitativa tjänster!

Galleri

Telefonsymbol

På Korsholms Apotek betjänar en sakkunnig personal. Kontakta oss!

* Obligatoriska fält

I framtiden kan man skicka erbjudanden och information till mig.