Laadukkaat apteekkipalvelut Mustasaaressa

Ota yhteyttä
Mustasaaren apteekki, Mustasaari

Mustasaaren Apteekki tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset apteekkipalvelut Mustasaaressa. 

 

Tutustu tällä sivulla palveluihimme ja ota yhteyttä! Sijaitsemme keskellä Sepänkylää samassa rakennuksessa kuin K-Supermarket Piffi. Meille on siis helppo tulla ison pysäköintitilan ja keskeisen sijaintimme vuoksi. 

Apteekkipalvelut tarpeidesi mukaan

Apteekissamme on erityiset astma- ja diabetesasiantuntijat auttamassa sinua esimerkiksi inhalaatiotekniikassa. Apteekkimme tarjoaa myös maksullista koneellista annosjakelua, jossa saat lääkkeesi valmiiksi pakatuissa annospusseissa kahden viikon jaksoissa. Kysy meiltä lisää, jos olet kiinnostunut tästä palvelusta. 

 

Reseptintoimituksemme toimii suoratoimitusperiaatteella, jossa yksi farmaseutti palvelee sinua alusta loppuun asti. Tarvitset Kela-kortin, henkilöllisyystodistuksen tai potilasohjeen, kun noudat reseptilääkkeitä apteekista. Meillä on reseptintoimituksessa vuoronumerosysteemi, joten otathan vuoronumeron heti tullessasi apteekkiin sisään. Jos reseptisi on tyhjä tai liian vanha, voi apteekki maksua vastaan lähettää uusintapyynnön reseptin määränneeseen hoitoyksikköön. Kahden vuoden reseptin voi uusia 28 kuukauden kuluessa määräyspäivästä. Vuoden reseptin voi uusia 16 kuukauden kuluessa määräyspäivästä. Voit myös itse uusia reseptin Omakannan kautta.

 

Terveydeksi!-lehti on apteekkien ilmainen asiakaslehti, jonka voit noutaa apteekistamme. Lehdessä on luotettavaa tietoa terveytesi edistämisestä, sairauksien hoidosta ja niiden ennaltaehkäisystä, lääkkeistä ja niiden oikeasta käytöstä sekä palveluista, joita apteekki voi tarjota.

Opetusapteekki

Toimimme myös opetusapteekkina ja otamme mielellämme vastaan farmasian opiskelijoita suorittamaan harjoitteluaan. Jos olet kiinnostunut tulemaan apteekkiimme harjoitteluun, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Yhteystiedot

Lääkkeenvalmistus

Meillä myös valmistetaan lääkkeitä, kuten voiteita, liuoksia ja pulvereita, lääkärin määräämien reseptien mukaisesti. Näitä kutsutaan myös ex tempore -valmisteiksi. Niiden valmistamiseen kuluu hieman aikaa, joten et saa niitä heti mukaasi.

Tietoa

Reseptit kirjoitetaan sähköisesti ja niitä säilytetään Reseptikeskuksessa, joka on keskitetty tietokanta Kansaneläkelaitoksen Kanta-palvelussa. Omakannasta näet kaikki reseptimääräyksesi. Sähköisestä reseptistä ja sen toiminnasta voit lukea lisää Kanta.fi:stä.

 

Kansaneläkelaitos korvaa reseptilääkekustannuksiasi riippuen siitä, mikä lääke sinulle on määrätty. Apteekissamme tarkistetaan oikeutesi korvaukseen Kansaneläkelaitoksen suorakorvauspalvelusta, ja saat yleensä korvauksesi suoraan apteekista. Saat korvauksen, kun olet ensin maksanut jokavuotisen 50 €:n alkuomavastuuosuuden. Maksukatto päätetään joka vuosi erikseen. Vuosittaisen maksukaton ylityttyä maksat vain omavastuuosuuden 2,50 €/lääke korvattavista lääkkeistä. Voit lukea lisää lääkekorvauksista ja niiden vaatimuksista Kansaneläkelaitoksen kotisivuilta.

 

Jos lähdet matkalle, ota mukaan reseptilääkkeesi sekä yhteenveto niistä. Apteekki voi maksusta antaa yhteenvedon englanniksi. Schengen-alueella tietyistä kolmiolääkkeistä vaaditaan myös niin sanottu Schengen-todistus. Sen saa apteekistamme maksua vastaan. Kerro meille, minne olet matkustamassa ja mitkä lääkkeet olet ottamassa mukaasi, niin autamme sinua. Tarvitset todistusta varten myös passin. Tietoa matkustamisesta lääkkeiden kanssa löytyy sekä Kanta.fi:stä että Tullin sivuilta.

Lääkejätteet

Lääkkeet ovat ongelmajätettä, eikä niitä voi huuhtoa viemäriin tai laittaa muiden jätteiden joukkoon. Vanhat ja ylimääräiset lääkkeet tulisi palauttaa apteekkiin läpinäkyvään muovipussiin pakattuna. Neulat ja ruiskut tulisi pakata läpäisemättömään astiaan, esimerkiksi lasipurkkiin tai kovamuoviseen pulloon. Ulkopakkaukset lajitellaan kyseisen materiaalin mukaisesti. Lääkkeet, joissa on jodia, bromia tai sytostaatteja palautetaan erillään muista lääkejätteistä. Tabletteja ei tarvitse poistaa foliolevyistä. Nestemäiset lääkevalmisteet palautetaan alkuperäisissä pakkauksissaan.

 

Vitamiineja, ravintolisiä, perusvoiteita, meikkejä, pattereita ja kuumemittareita ei palauteta apteekkiin. Ne lajitellaan niille kuuluviin jätteisiin. Insuliinineulat pakataan läpäisemättömään säilytysastiaan ja laitetaan palavien jätteiden astiaan (Stormossen).

Yhteydenottokuvake

Mustasaaren Apteekki tarjoaa kattavat apteekkipalvelut. Kysy lisää tai tule käymään!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha