Keskustie 2
65610 MUSTASAARI

Puh. 06 3222941
Fax 06 3222951
korsholms.apotek@netikka.fi

aukioloajat

ma-pe 9-19
Lauantai 9-16

Yleinen info

Receptien toimitus

Vanhat paperireseptit tulevat poistumaan käytöstä. Niiden tilalle ovat tulleet eReseptit. Sähköinen eRecepti on tallennettu valtakunnalliseen reseptikeskukseen, ja ne haetaan sieltä apteekkien tietokoneille.

Mikäli olet saannut lääkäriltä potilasohjeen, ota ystävällisesti ohje ja Kelakortti mukaasi apteekkiin. Apteekin henkilökunta löytää kyllä lääkkeesi myös ilman potilasohjetta, mutta se vie enemmän aikaa. Voit tarvittaessa saada aptekkista esitteen eReseptin käytöstä.

Voit pyytää, että eReceptisi uusitaan apteekissa pientä korvausta vastaan mikäli et itse halua uusia sitä kanta.fi kautta. Kanta.fi sivuston kautta voit myös tarkistaa omia receptejäsi.

Käänny puoleemme - meillä on erityisosaamista


Monipuolinen valikoima ja korkealaatuiset tuotteet


Palvelu

Kerromme lääkkeistä ja tuotteistamme

Asiantunteva henkilökuntamme neuvoo mielellään sinua kaikissa lääkkeisiin liittyvissä asioissa. Hoidon onnistumiseksi sinun on tärkeää tietää mm.

Voimme apteekissa tutkia, onko käyttämilläsi lääkkeillä haitallisia yhteisvaikutuksia, eli vaikuttavatko ne toistensa tehoon. Kannattaa myös muistaa, että reseptivapailla lääkkeillä tai ravintolisillä voi olla yhteisvaikutuksia reseptilääkkeiden kanssa.

Kerromme, voiko lääkkeesi vaihtaa edullisempaan tuotteeseen

Kerromme apteekissa aina, jos reseptilääkkeellesi on olemassa edullisempi vaihtoehto. On mahdollista vaihtaa reseptilääke edullisempaan rinnakkaistuotteeseen, mikäli lääke sisältyy Fimean vaihdettavista tuotteista ylläpitämään luetteloon.

Myös omaiset, kotisairaanhoito tai taksinkuljettaja voi noutaa lääkkeesi. Kerro tässä tapauksessa heille, jos haluat vaihtaa lääkkeesi halvimpaan mahdolliseen tai jos haluat pysyä tuotteessa, johon olet tottunut.

Itsehoito

Käsikauppalääkkeitä voi käyttää tilapäisiin vaivoihin. Lääkkeiden lisäksi meillä on luontaistuotteita ja ravintolisiä sekä tuotteita ihon- ja haavanhoitoon, suuhygieniaan, tupakoinnin lopetukseen, eläinten hoitoon jne. kosmetiikkatuotteita unohtamatta.

Valmistamme lääkkeitä

Lääkkeiden valmistus on edelleenkin tärkeä osa apteekkityötä. Valmistamme ja pakkaamme voiteita, liuoksia ja pulvereita.

Neuvoja astman ja diabeteksen hoitoon

Apteekin yhdyshenkilöiden osaaminen, neuvot ja tuki ovat maksutta käytettävissäsi. Astma- ja diabetesyhdyshenkilö on koulutettu lääkehoitoasiantuntijaksi omalla erikoisalallaan.

Lähdetkö matkalle?

Mieti tätä ennen matkaa!

Toimitamme vanhentuneet lääkkeet ongelmajätelaitokselle

Pakkaukseen merkityn viimeisen käyttöpäivän jälkeen lääkettä ei enää pidä käyttää, sillä se on voinut heiketä teholtaan tai muuttua vaikutukseltaan haitalliseksi. Muista myös säilyttää lääkkeesi oikein.

Voit tuoda vanhentuneet lääkkeet meille. Pakkaa erikseen joditabletit ja elohopeakuumemittarit. Lääkevalmistetta sisältävät injektioruiskut ja -neulat on pakattava läpäisemättömiin pakkauksiin tapaturmien välttämiseksi. Apteekki toimittaa lääkejätteet hävitettäväksi.

Hae Terveydeksi!-lehti

Meillä on jakelussa apteekkien ilmainen asiakaslehti "Terveydeksi!". Siitä löytyy tietoa mm. terveyden edistämisestä, sairauksien hoidosta ja ennaltaehkäisystä, lääkkeistä ja niiden oikeasta käytöstä sekä apteekkien palveluista.

Meillä tapahtuu

Järjestämme terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä teemapäiviä ja tempauksia. Palvelupisteissä löytyy hyödyllistä tietoa ja myös ajankohtaisia tarjouksia.

Yhteys

Sijainti?

Meille on helppo tulla!

Palvelemme Sepänkylässä lähellä Kokkolantietä. Apteekin lähellä on paljon maksuttomia pysäköintipaikkoja. Liikuntarajoitteisia henkilöitä voimme palvella autoihin. Soittakaa ollessanne inva-paikalla numeroon 06-3222941, niin tulemme ulos luoksenne.

Mustasaaren apteekin osoite on Keskustie 2. Rakennuksessa toimii toimii myös K-Supermarket Piffi.